De specialist in polycarbonaat overkappingen en glazen schuifwanden
0
Winkelwagen
€ 0,00

Op zoek naar een polycarbonaat dak bovenbouw? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij bieden een complete polycarbonaat bovenbouw van verschillende dieptes en breedtes aan. De bovenbouw is zeer geschikt voor een dakopbouw, overkapping, veranda, terrasoverkapping of een afdak. Hierbij kunt u kiezen voor zonlicht werende (opaal) of licht doorlatende 75% (helder) polycarbonaat platen.

Tevens dient u zelf een houten onder constructie toe te voegen, deze leveren wij er niet standaard bij. Mocht u liever hierbij een houten onder constructie willen geleverd kunt u voor de bovenbouw + onderbouw kiezen.

Bij het polycarbonaat dak leveren wij polycarbonaatplaten, aluminium zij-, tussen- en muur profielen, rubbers en alle andere benodigdheden voor het monteren van uw overkapping.

 Weergave:


Bezig met laden...

Bedrijfsgegevens

Bezoekersadres:
Westerweiden 13
7961EA
Ruinerwold

Contactgegevens:
Tel: 0611343960
Email: j.talen@online.nl

Openingstijden:
Ma t/m Za van 09:00 tot 17:00 uur

Ook specialist in volières

U kunt bij ons voor uiteenlopende producten terecht. Zo verkopen wij vogelbenodigdheden zoals volières en voeders, Trespa plaatmateriaal, (aluminium) profielen/kokers/hoeklijnen en nog veel meer. Ga voor meer informatie en ons productoverzicht naar talenruinerwold.nl
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW